Hem Marknad & media Jacob Sjöman ställer ut golfbilder i Halmstad i sommar

Jacob Sjöman ställer ut golfbilder i Halmstad i sommar

Den 7 juli invigs Jacob Sjömans fotoutställning ”Halmstad möter världen”, en utställning som görs i samarbete med golfklubbarna i Golfhuvudstaden.

Här samsas Halmstads åtta banor om utrymmet med några av världens vackraste golfbanor.

Jacob Sjöman är en passionerad golfare med världen som arbetsplats och med kameran som verktyg. Hans bilder har publicerats i golfmagasin runt om i världen. I våras släppte bokförlaget Max Ström hans bok ”Sveriges bästa och vackraste golfbanor”.

– Att få visa mina golfbilder från utlandet i ett sammanhang där de möter åtta golfbanor från Halmstad känns fantastiskt. Halmstad är en väldigt stark golfregion som jag själv fått möjlighet att uppleva många gånger genom åren. Det känns därför spännande att göra detta projekt just här, säger Jacob Sjöman

Det är första gången han genomför en utställning som denna men förhoppningsvis inte den sista.
I ”Halmstad möter världen” har han fotograferat Golfhuvudstadens samtliga åtta golfbanor och därtill adderar han några av sina absolut bästa verk från världens banor och skapar ett spännande samspel av bilder.

– Det känns fantastiskt roligt att en av världens mest ansedda golffotografer ställer ut i Halmstad. Det är jätteroligt att alla våra golfklubbar har valt att tacka ja och vara en del av utställningen. Vi ser med förväntan fram emot slutresultatet och hoppas att såväl Halmstadbor som våra besökare tar tillfället i akt och besöker ”Halmstad möter världen” i sommar, säger Camilla Axelsson, projektledare Golfhuvudstaden.

Den som vill se bilderna kan utan kostnad besöka utställningen på Tylebäck Hotell & Konferens från och med den 8 juli fram till och med 17 september. Förutom Jacob Sjöman kommer även flerfaldiga världsmästarinnan i longdriving, Sandra Carlborg, att vara på plats under invigningen och dela med sig av sina erfarenheter som golfare.

– Vi vill öka upplevelsen hos våra golfgäster samtidigt som vi ökar kunskapen om golf internt. Mycket inspirerande med en utställning i världsklass som kan upplevas fysiskt här i Halmstad. Det ska bli roligt att se alla bilderna i samband med invigningen 7 juli och att Sandra kommer blir en otroligt häftig upplevelse. Vi hälsar alla välkomna, oavsett om man bor på vår anläggning eller inte, till sommarens utställning, säger Mats Petersson, hotellchef Tylebäck Hotell & Konferens.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Alfredsson och Brasier väljs in i Sveriges Golf Hall of Fame

Helen Alfredsson hedras med Golfsveriges högsta utmärkelse. Även tränarlegenden och banark…