Hem Mode & konfektion Henrik Köhler ny designer på Cross: ”Vi ser fram emot nya idéer när det gäller golfkollektionerna”

Henrik Köhler ny designer på Cross: ”Vi ser fram emot nya idéer när det gäller golfkollektionerna”

Cross Sportswear har knutit en av Sveriges vassaste designers på skidsidan till sitt designteam; Henrik Köhler.

Han har en bakgrund som en av grundarna och ägare av skidklädesmärket Four Elements under 9 år. Four Elements etablerade sig på kort tid som ett av de creddigaste skidmodemärkena på den svenska marknaden. Henriks uppgifter på Four Elements var främst design, produktutveckling samt den grafiska profilen.

Innan Four Elements bedrev han sin tid som professionell skidåkare, som medlem av det Svenska Freestylelandslaget med ett flertal framträdanden i både WC, EC och världsmästerskap, och även ett kort framträdande på den svenska friåkningscenen. Förutom skidåkning är hans största intressen snowboard, skateboard och golf samt självklart konst, mode och design.


”På Cross är vi givetvis oerhört glada över att kunna knyta en av landets bästa designers på sportsidan till oss,” säger Peter Blom, Creative Director på Cross. ”Henrik har tillsammans med sin designkollega Jonas Blom redan ritat en liten sportswearkollektion för Cross till sommaren 2009. Från och med nu kommer Henrik vara en del av teamet för Skiwearkollektionen 2009 och vi ser fram emot lite nya idéer även när det gäller golfkollektionerna framöver. Kanske inte alla känner till att han också har 4 i handicap i golf!”

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika fär…