Hem Mode & konfektion Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sport

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika färger och grafiska tryck.

– Det här känns som en stark kollektion. Vi har jobbat för att den ska hålla i längden, både vad gäller material, färger och mönster, men också vad gäller tanken om att du ska kunna matcha plaggen med favoriter från tidigare kollektioner. Vi har också en del spännande nyheter, bland annat en jacka där vi fokuserat extra mycket på funktion och rörelsevidd i ärm- och axelparti. Den här jackan ska följa med dig i svingen så att du kan utöva din passion obehindrat, trots lägre temperaturer, säger Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.

Kollektionen har ett tydligt fokus på lager-på-lager där varje enskilt plagg har unika egenskaper för att bäras som just baslager, mellanlager eller ett tredjelager.

Kollektion är indelad i tre teman.

– Tanken bakom det första temat är att införliva lite av det vilda in i golfmodet. Det gör vi genom ett animalistiskt inspirerat mönster i jordnära toner. Den nya säsongsfärgen kallar vi Cinnamon, den ger ett sobert intryck till det annars ganska vågade temat, säger Pernilla Sandqvist, chefsdesigner på Daily Sports. 

– I det andra temat ser vi ett grafiskt tryck som går i säsongsfärgen Spectrum blue, tillsammans med raw beige och vitt. Denna slående färgkombination i det grafiska trycket skapar en look som både är klassisk och sportig. I det här temat har vi också adderat ränder och färgblock för att skapa en lekfull twist, fortsätter Pernilla.

Det tredje temat har olika texturer för att skapa ett djup och en extra dimension.

– Här kombineras ett färgglatt abstrakt tryck med en mjuk pilé och en jersey-jacquard. I det här temat finner vi också säsongsfärgen Tulip pink som är en härlig kontrast till de övriga färgerna. Kollektionens tre teman ska inspirera till att våga uttrycka sig med färger och mönster, och du kan enkelt sätta ihop en outfit med favoriter från alla tre teman, avslutar Pernilla. 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Local Rule utsedda till årets nykomling i sportbranschen

Local Rule har blivit framröstad som årets nykomling av Sportfacks läsare i Gear of the Ye…