Hem Banor & klubbar Hasse Bergdahl återvänder ”hem” – blir ny pro på Romeleåsen

Hasse Bergdahl återvänder ”hem” – blir ny pro på Romeleåsen

Lagom till klubbens 50 års-jubileum har Romeleåsen skrivit ett treårsavtal med Hasse Bergdahl och Niblick Golf.

Stefan Nilsson, som blev intendent på klubben för ett år sedan, är mycket nöjd med att Hasse Bergdahl vill komma tillbaka.

– Vår nya vision #visatsarframåt låg till grund för att Hasse ville komma tillbaka till klubben igen. Han ser att cirkeln sluts då han var PRO på klubben under 1976–1982.

– När vi hade vårt första möte märkte jag att han verkligen brinner för att komma ”hem” och att han verkligen vill vara delaktig i vår satsning framåt. Satsningen innebär en hel del intressanta saker. Vi pratar förbättrade träningsmöjligheter, boenden, utveckling av banan och på sikt även Åretrunt aktiviteter på hela anläggningen, vi kommer att bli en Golf & Country Club.

– Det kommer att bli kul och intressant att få fortsätta denna resa som vi påbörjat tillsammans med Hasse. Hasse var min golftränare när det begav sig på Malmö GK under senare delen av 80-talet och i början av 90-talet. Där nådde vi mycket stora framgångar under juniortiden. Nu kommer vi att kunna utveckla träningen och förverkliga våra idéer tillsammans. Detta kommer att gynna våra medlemmar, samarbetspartners och även tidigare medlemmar som kanske också vill komma hem igen, till natursköna Romeleåsens GK.

– Med vår satsning framåt med Hasse och Niblick Golf hoppas vi även kunna locka hit nya medlemmar. En nyhet för året är att det ingår gruppträning för alla våra juniorer. 50 årsjubileumsåret kunde inte börja på ett bättre sätt säger intendent Stefan Nilsson.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…