Hem Banor & klubbar Hasse Bergdahl Golf Skolor utvidgar verksamheten – tar över Stiby

Hasse Bergdahl Golf Skolor utvidgar verksamheten – tar över Stiby

Hasse Bergdahl Golfskolor utvidgar och tar över träningsverksamheten på Stiby Golf, på Österlen i Skåne. Det blir därmed den sjätte anläggningen där den före detta PGA-ordföranden Hasse Bergdahl och hans ”platschefer” driver träningsverksamhet på entreprenad.

– Varje anläggning är unik. Jag försöker kombinera en hög pedagogisk ambition i undervisning med en personlig touche. Upplägget av träningsverksamheten görs tillsammans med klubbens och anläggningens ansvariga – det är viktigt att det går hand-i-hand med klubbens mål och visioner, säger Hasse Bergdahl och fortsätter:

– Förutsättningarna på Stiby Golf är goda och jag ser fram emot ett givande samarbete, där Mats Carlsson ansvarar för träning och lektioner när jag inte är på plats. Stiby är en spännande anläggning som kompletterar grannklubben Österlens GK väl, tack vare sin lite folkligare framtoning.

Sten Persson, ägare av Stiby Golf, är nöjd att ha Hasse Bergdahl Golfskolor knuten till anläggningen:

– Nu kan vi erbjuda medlemmar och gäster en träningsverksamhet av hög kvalitet inom ramen för ett starkt koncept. Samtidigt har vi som klubb och anläggning flexibiliteten att utvärdera verksamheten årligen, och därmed kunna göra eventuella förändringar. Det här är framtiden för svenska golfanläggningar!

Hasse Bergdal Golfskolor driver i dag hela eller delar av träningsverksamheten på entreprenad på följande platser: Hylliekrokens Golf Center (Malmö), Elisefarm GC, Hässlegårdens GK, Hässleholms GK, Romeleåsens GK och Stiby GK.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nytt försök: nu lanseras Greenfee Outlet – igen!

Redan förra året skulle Greenfee Outlet lanseras i Sverige men teknikproblem satte stopp. …