Hem Banor & klubbar Här är spelarna som kommer till Hills under Nordea Masters

Här är spelarna som kommer till Hills under Nordea Masters

Dubbla majorvinnaren och forne världsettan Martin Kaymer är ett av de mer kända namnen som kommer till Nordea Masters på Hills i Göteborg. Startfältet inkluderar även Thorbjørn Olesen, Alexander Levy, Eddie Pepperell och publikfavoriten Andrew ”Beef” Johnston men också Ryder Cup-kaptenen Thomas Bjørn, Chris Wood och Tongchai Jaidee.

Färska Europatourvinnarna Alexander Björk och Joakim Lagergren får sällskap av talangen Marcus Kinhult. Med är även Göteborgsprofilerna Johan Edfors, Niclas Fasth, Sebastian Söderberg tillsammans med vice Ryder Cup-kaptenen Robert Karlsson. Även Fredrik ”Fidde” Jacobssons gör comeback i Sveriges största golfevenemang.

Tre av Sveriges ledande amatörer kommer att vara med. Vilka det blir avgörs av Svenska Golfförbundet och i nuläget är Fredrik Nihlén och Ludvig Åberg klara.

Claes Nilsson, Tournament Director Nordea Masters kommenterar:

– Återväxten inom svensk golf är stark och därför är det fantastiskt kul att tre av våra vassaste spelare just nu: Alexander Björk, Joakim Lagergren och Marcus Kinhult är med och visar upp sig för vår svenska publik tillsammans med några av de bästa Europeiska golfarna. Evenemanget är i huvudsak en golftävling, men vi har även satsat mycket på att upplevelsen ska bli något extra på Hills. Förutom golf kommer besökarna även att kunna njuta av god mat, artistunderhållning, After Golf och mycket annat i vår Master Village.

 

UPPDATERAD: Chris Wood har sedan texten publicerades avanmält sitt deltagande. En uppdaterad lista över anmälda deltagare finns här.

[tabs type=”horizontal”]
[tabs_head]
[tab_title] FAKTA OM NORDEA MASTERS [/tab_title]
[/tabs_head]
[tab] Nordea Masters 2018 spelas 16-19 augusti på Hills Golf & Sports Club i Mölndal strax utanför Göteborg. Tävlingen ingår som ett årligt event på Europatouren i golf för herrar, och har traditionsenligt spelats sedan 1991 vilket gör evenemanget till ett av de äldsta i Europa. Senast tävlingen besökte Göteborg med omnejd var 1996 då Forsgårdens GK stod som värd. [/tab]
[/tabs]

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu bevattnas Stockholms Golfklubb med regnvatten från Mörbys dagvattenbrunnar

När Stockholms Golfklubb renoverade Kevingebanan upptäckte man att det gick dagvattenledni…