Hem På nytt jobb Han blir ny säljare på Ligma Group

Han blir ny säljare på Ligma Group

Tobias Hankers gör comeback i golfbranschen och blir ny säljare i västra och södra Sverige för Ligma Group.

Tobias bor i Göteborg och har varit verksam i golfbranschen i 25 år. Han har bland annat jobbat som säljare för Taylor Made, Ecco Golf och Amer Sports. Han har också varit egen företagare som distributör för Ogio och en rad andra varumärken. Efter några år utanför golfen så har han den senaste tiden jobbat som säljchef för ACM i Sverige.

Tobias kommer börja på Ligma Group i april 2023.

– Det ska bli kul att börja på Ligma Group som vågar satsa i dessa oroliga tider. Jag tror att jag kan tillföra en del med min breda erfarenhet från golfbranschen och mitt stora kontaktnät. Framtiden ser ljus ut då vi har flera nya varumärken på väg in. Målet är att växa rejält de närmaste åren och samtidigt behålla Ligma Groups personliga och höga servicenivå, säger Tobias.

– Vi är väldigt nöjda att vi lyckats knyta upp Tobias till Ligma, han kommer passa in perfekt i vår organisation och vi är övertygade att han kommer göra ett fantastiskt jobb! Tobias har en erfarenhet inom vår bransch som få kan matcha. Med denna rekrytering kommer vi att kunna ge ännu bättre service och support till våra kunder i västra och södra Sverige, säger Mattias Heder på Ligma Group.

Ligma Group AB, med lager och distribution i Örebro, är sedan drygt 30 år en etablerad leverantör i golfbranschen med varumärken som Sun Mountain, New Balance, Fastfold med flera.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …