Hem På nytt jobb Han blir ny klubbchef på Östersund Frösö Golfklubb

Han blir ny klubbchef på Östersund Frösö Golfklubb

Efter att ha varit klubbchef på Österåker, PGA National, Bro Bålsta och Bro Hof blir det nu Norrland och Östersund för Patric Wester som i dag presenteras som ny klubbchef på Östersund Frösö Golfklubb.

– Jag ville ha en livsstilsförändring men samtidigt också ha ett bra jobb och utmaning, säger Patric. Jag älskar vinter och skidåkning. Det bästa året jag haft var vintern jag bodde i Åre. Nu funkar ett upplägg med att vara nära fjällen med hela familjen.

– Men jag vill också ha en bra utmaning i jobbet. ÖFG är en gammal klassisk svensk golfklubb. Samtidigt har den en utvecklingspotential. Det passar mig perfekt. Jag ser verkligen framemot det här, säger Patric.

Östersund Frösö Golfklubbs nye ordförande Katarina Kjellin är nöjd.

– Vi hade 26 sökande till tjänsten. Män och kvinnor. Lokala och externa. Erfarna klubbchefer och andra med spännande erfarenheter. Men det stod rätt tidigt klart att Patrics cv stod ut. Jag är väldigt glad att han tackat ja till jobbet, säger Katarina.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …