Hem Banor & klubbar Halmstad Golfarena satsar på Toptracer

Halmstad Golfarena satsar på Toptracer

Halmstad Golfarena sedd från ovan.

Halmstad Golfarena installerar Toptracer Range på 20 av anläggningens 24 rangeplatser under tak.

– Det kommer att lyfta träningsmöjligheterna för våra medlemmar och gäster, säger Lina Siljegård, VD Halmstad Golfarena.

– Vår grundidé är att ge golfare i närområdet och besökare bästa möjliga förutsättningar att utvecklas som golfare. Från dag ett har det varit viktigt att golfträning ska vara rolig och inspirerande samt att kvaliteten ska vara den bästa! Toptracer Range ligger i linje med detta.

Toptracer Range visar en exakt projicering av golfslagen på en skärm i rangebåset. Spelaren ser hur långt han slår och hur nära målet bollen hamnar. Hen kan spela virtuella golfrundor, tävla mot kompisar och skapa träningsutmaningar.

– Vi har valt att utveckla verksamheten med Toptracer Range för att det tar vår rangeprodukt in i framtiden på ett bra sätt, säger Martin Siljegård, anläggningschef och grundare av Halmstad Golfarena. 

– Det har varit viktigt för oss att såväl nybörjare som duktiga golfare oavsett ålder, ska kunna utnyttja de värden som tillförs med Toptracer Range. Kort sagt ska man kunna bli en bättre golfare samtidigt som det ska vara riktigt roligt att träna på rangen året runt.

– Det här känns som en perfekt matchning, säger Olof Ellman, säljare för Toptracer Range i Norden. 

– Alla som besökt Halmstad Golfarena vet att det är Sveriges främsta träningsanläggning för golf och det är genuint roligt för oss att få arbeta tillsammans med dem och fortsätta att modernisera och digitalisera deras anläggning

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Åsundsholm satsar 10 miljoner på bana och hotell efter emissionen – siktar på topp 50

Åsundsholm Golf & Country Club var nära att läggas ned för tre år sedan. Det var då de…