Hem Banor & klubbar Halmstad GK anställler Haverdals VD

Halmstad GK anställler Haverdals VD

Linda Nevrén börjar arbeta på Halmstad GK.

Linda kommer närmast från en tjänst som Klubbchef och VD på Haverdals Golfklubb och har tidigare även haft den positionen på Holms Golfklubb. Linda är mycket engagerad i golfen, bland annat som Tournament Director på Skandia Tour, i SGF:s jämställdhetsprojekt Vision 50/50 samt som styrelseledamot och Junior- Elitansvarig i Hallands Golfdistriktförbund.

På Halmstad GK kommer Linda Nevrén framför allt att arbeta med service och information gentemot medlemmar, kommittéer och gäster i kansliet.
– Hennes breda kompetens inom olika områden kommer förstärka oss och vi får möjligheten att ytterligare förbättra Halmstad Golfklubb. Vi är tacksamma att kunna knyta Linda till oss och hon kommer att påbörja sin tjänst den 1 augusti 2017, skriver Christian Jakobsson, klubbdirektör på Halmstad GK.

– Mina yrkesverksamma år på Holms GK, Haverdals GK samt TD-uppdrag för Svenska Golfförbundet, har gett mig en god inblick i golfens professionella del, likaväl som mina år ideellt inom Hallands Golfförbund och mitt eget spel, har gett mig den idrottsliga delen, säger Linda Nevrén som är är ekonom med ledarutbildning.

Hon har förutom golfen arbetat med IT, marknad, kollektion samt varit egen företagare. Hon får nära till jobbet då hon är bosatt i Frösakull, alldeles i närheten av hål 11 på Norra Banan.

– Jag ser nu mycket fram emot att inte bara vara medlem utan även anställd, på en av Sveriges absolut finaste golfanläggningar och tillsammans med övrig personal kunna ge såväl medlemmar som gäster bästa möjliga golfupplevelse!

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu bevattnas Stockholms Golfklubb med regnvatten från Mörbys dagvattenbrunnar

När Stockholms Golfklubb renoverade Kevingebanan upptäckte man att det gick dagvattenledni…