Hem Marknad & media Golfarensguide.se – ny sökmotor för golfklubbar och golfare

Golfarensguide.se – ny sökmotor för golfklubbar och golfare

 
Onsdagen den 14 Maj får Sveriges golfare att ett nytt verktyg på nätet. Då släpps nämligen Sveriges nya golfklubbsökmotor; Golfarensguide.se. Idén med Golfarensguide.se är att ge  golfare, turister eller hemmaspelare, information om Sveriges klubbar på enklast möjliga sätt. På så sätt spenderar du så lite tid som möjligt på nätet och kan tillbringa mesta tiden ute på golfbanan.

 
Golfarensguide.se är skapad av Alexander Nilsson Lorenz (kommunikationsstrateg) och Paul Tilly (golfare och skådespelare). Till sin hjälp har dom tagit Fredrik Jendelid som varit aktiv inom golf i 18 år. Fredrik Jendelid har bla varit landslagskapten åt Svenska Golf Förbundet och coachat Jesper Parnevik. Just nu jobbar han tillsammans med Anders Forsbrand som coach åt Österrikes Golf Förbund och ansvarar över ett proffsteam på 10 killar och 5 tjejer. Fredrik Jendelids roll är att med sin golfkunskap fronta Golfarensguide.se.
Golfarensguide.se ska ge golfspelaren väsentlig information om Sveriges samtliga klubbar, så som, greenfee, öppettider, vägbeskrivning etc. Om klubben är aktiv på Golfarensguide.se kan man även läsa nyheter och veckans meny. När golfaren sedan spelat en bana kan man efteråt ge betyg. Betyget registreras och hamnar sedan under ”golftoppen”. På så sätt får man en snabb överblick om vilka klubbar som håller högst standard.
 
Golfarensguide.se vill också ge Sveriges klubbar ett smart och fräscht forum där dom når den aktiva golfaren. Klubben kan man med en mycket enkel administration uppdatera sin sida med bilder och nyhetsinformation. Varje gång en uppdatering sker hamnar klubben överst i en lista på startsidan. På så sätt har man stor chans att synas under högsäsongen.
 
Ett brev och ett mail med inloggningsuppgifter har skickats ut till Sveriges samtliga klubbar.
 
En preview på sidan finns att se på: www.golfarensguide.se/beta
 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfbanor går samman för att locka turister till Skaraborg

12 golfbanor i Skaraborg har gått samman för att gemensamt visa upp sig. Målet med initiat…