Hem Banor & klubbar Abacus sponsrar Louise Stahle

Abacus sponsrar Louise Stahle

Abacus har ingått ett sponsoravtal med Louise Stahle, en professionell golfspelare på den amerikanska LPGA-touren och Ladies European Tour. Som ambassadör för Abacus kommer Louise att klä sig i abacus kläder på alla turneringar och stödja varumärket i hela världen genom att bära Abacus logo på alla plagg.

Louise Stahle var medlem i det svenska landslaget från 2001. Under 2002 vann hon French Open Amatuer Championship och hon var den första svenska att vinna Ladies British Open Amateur 2004. Louise blev den första spelaren på 30 år att framgångsrikt försvara titeln när hon vann igen 2005.

”Vi är mycket glada att ha Louise med i vårt team och ser fram emot ett bra samarbete, säger
Sven-Olof Karlsson, VD Abacus Sportswear AB.

Louise blev professionell 2005 och kvalificerade sig för LPGA-touren där hon kom på delad 11:e plats i LPGA Final Qualifying Tournament. Under 2010, kom hon på delad 39:e plats på Tres Marias Championship och nyligen har hon spelat sin första US Womens Open där hon slutade på delad 48:e plats.

”Jag tycker om att klä mig i Abacus, designen är speciell och samtidigt väldigt funktionell med tekniskt avancerade material. Sedan jag började använda Abacus på LPGA-touren har jag fått flera kommentarer från andra spelare som tycker att mina kläder är snygga. Abacus regnkläder är de bästa jag någonsin spelat i. Något bättre test än ett par tävlingar i hårt väder under LPGA Championship finns nog inte; kläderna fungerade fantastiskt bra. Det känns bra att ha stöd av ett företag som är lokalt för mig i Sverige och är av global karaktär”, säger Louise, och ser fram emot ett långt samarbete med Abacus.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Banchefen fick Kristianstads kommuns miljöpris

Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Kristianstad har sedan 1992 årligen delat ut ett miljöpris…