Hem Utrustning & prylar Leverantörer Så ser Cobras nya storsäljare ut – L4v

Så ser Cobras nya storsäljare ut – L4v

Namnet, King Cobra L4V, står för ”Limit 4 Variables” och är den första drivern i branschen som tar fyra av form- och funktionsbegränsningarna uppsatta från R&A och USGA, till sin yttersta gräns: ”Cobras R&D avdelning har designat klubbhuvud på gränsen till vad som är tillåtet enligt R&A och USGA när det gäller MOI, COR, klubbhuvudets volym och dimensioner”, säger Scott Rice, chef för Forskning och Utveckling.

”L4V är den mest avancerade och bäst presterande drivern som vi någonsin tillverkat, och ger alla typer av spelare de optimala förutsättningarna för maximal längd och precision.”

Fakta:

MAX MOI: En lätta karbonblandning i toppen och sulan, arbetar tillsammans med bakvikten i tungsten för att flytta tyngden lägre och längre bak i
klubbhuvudet, vilket ger ett MOI värde på upp till 5 900. Resultatet ger L4V det högsta MOI-värdet någonsin av alla Cobra drivers – och dessutom det högst tillåtna enligt reglerna. Det betyder att klubbhuvudet vrider sig mindre vid tillslaget, vilket ger mer kraft och förlåtande egenskaper vid off-center träffar.

MAX STORLEK: Klubbhuvudets dimensioner har en begränsad tillåten storlek på 5×5 tum. Genom att ta dimensionerna till sin absoluta gräns, har Cobras ingenjörer flyttat vikten till en lägre placering längre bak i klubbhvuudet vilket resulterar i högre utgångsvinkel och längre drives.

MAX COR: Cobras patenterade “Dual Rhombus Face insert” teknologi, i kombination med den största träffytan, optimerar facets flex för att ge maximal tillåten COR över hela klubbhuvudets träffyta för optimal bollhastighet och längd.

MAX VOLYM: Cobra har också byggt klubbhuvudet med maximalt tillåten volym. Med sina 460 cc ger L4V maximal kraft och förlåtande egenskaper.
L4V har utvecklats med målet att få bollen att gå rakare och längre än någonsin. Därför har drivern fått det mest avancerade skaftet på marknanden, Cobra/Mitsubishi Rayon Diamana Red Board, som kännetecknas av Cobras exklusiva “Dynamic Shaft Balancing System”.

King Cobra L4V finns i modellerna X, F och M där varje modell är anpassad efter olika bollhastigheter för maximal längd och precision.

Världslansering 15 november 2007 med begränsad tillgång.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Dokument: Så lades grunden till Cobras position i Sverige

När Cobra skulle lanseras i Sverige var varumärket en uppstickare – en leverantör som förs…