Hem Folk Stefan Brikell till Château des Vigiers – lämnar Åda

Stefan Brikell till Château des Vigiers – lämnar Åda

 

Det franska golf- och vinslottet Château des Vigiers expanderar med en ny 9-håls bana och ett nytt hotell med 40 nya rum som ska stå klart i maj 2008.

Som ett led i expansionen har Stefan Brikell, VD för Åda Golf & Country Club i Trosa, rekryteras som ny Nordisk marknads- och försäljningschef. Målsättningen är att locka fler resenärer från Norden.

”För drygt två veckor sedan var jag på Château des Vigiers och deltog i ”smygpremiären” av den nya 9-håls slinga, även denna ritad av Donald Steel. Banan kommer officiellt att invigas i april 2008. De nya hålen kommer att bli ett perfekt komplement till den gamla 18-håls banan och kommer att ge våra gäster ännu mer variation i deras golfspel under vistelsen hos oss”, säger Stefan Brikell.

Förutom nya banan, så byggs också ett helt nytt hotell, ”Relais des Vigiers” som är ett 4-stjärnigt hotell med 40 rum och kommer stå färdigt i maj 2008.

Detta gör att kapaciteten nästan fördubblas, från dagens 47 rum till 90 rum. Ambitionen är att locka allt fler golfare, familjer och konferensgäster från Norden till det franska vinslottet.

”Jag har arbetat med golf i 16 år i Sverige, i många år på Stockholm Lindö Park och de senaste fyra åren som VD på Åda Golf & Country Club i Trosa. Att nu också få möjligheten att jobba med golf utomlands och att få representera Château des Vigiers i Norden känns otroligt spännande. Speciellt också för att anläggningen satsar så offensivt inför framtiden”, säger Stefan Brikell.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Folk

En kommentar

  1. Matilda Åkerberg

    torsdag, 9 september, 2010 at 06:10

    Behöver ni en svensktjej på 21 år som är helt tokig i golf att arbeta hos er så kommer jag med en gång. Är ni intresserad kan jag skicka, cv, personligtbrev samt bilder på mig själv. Ni kommer inte ångra er 😉 MVH: Tilda

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han är SGF:s nye förbundsläkare

En distriktsläkare från Östergötland, med golf som hobby, tar över huvudansvaret som förbu…