Hem Banor & klubbar Kalmar GK satsar på Let´s Golf II

Kalmar GK satsar på Let´s Golf II

Kalmar Golfklubb bjöd förra året 100 stycken intresserade på en kostnadsfri golfutbildning med praktik och teori motsvarande kursen för grönt kort inom golf. Kampanjen döptes till Let´s Golf och fick stort genomslag i golfsverige. I år upprepades erbjudandet och ytterligare drygt 100 stycken startar den 4 maj.

Pierre Hadevik, klubbens huvudinstruktör säger följande;
– Det var en av de roligaste aktiviteterna vi gjort i klubben. De cirka 70 som fortsatte med ett provmedlemskap fick fortsatta gruppträningar och många av dem var först med att anmäla sig till årets gruppkurser som vi erbjuder våra medlemmar inför varje säsong. Betyder inte bara att de börjar med golf utan också har en träningsinriktning med sin golf och som troligen gör att de kommer att få roligare med sin golf.

Jimmy Grön, klubbchef på Kalmar Golfklubb berättar mer om resultatet förra året och hur erbjudandet blev för i år:
– Vi gjorde en enkätundersökning efter kursen där i princip 100 procent var nöjda med utbildningen och drygt 83 procent uppgav att de skulle bli medlemmar hos oss året därpå. Vi lärde oss också att våra medlemmar är de bästa rekryterarna som finns och i år gick vi därför bara ut med erbjudandet i vårt interna nyhetsbrev och fyllde ändå kursen på ett par veckor, det är fantastiskt roligt!

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…