Hem Marknad & media Inomhusgolfen kommer till Stureplan

Inomhusgolfen kommer till Stureplan

stureplan

Alba Golf satsar på inomhusgolf – och öppnar sin första enhet i Sturegallerian i mitten av november.

En lokal på 1 000 kvadratmeter fylls av simulatorer och restaurang och bar.

Bakom den nya satsningen står bland andra entreprenören och Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander och han vill locka både inbitna golfare samt strögäster som vill ta en AW och hänga med vänner.

Han fick idén när han installerade en golfsimulator på Daniel Wellington-kontoret vilket blev väldigt uppskattat bland kunder och kollegor. 

De övriga delägarna är Henrik Berg Björnelius, Anton Wetterlöf, David Wendel och David Lauwiner som alla har ett genuint golfintresse.

– Golf är en riktigt social aktivitet, men tröskeln för att börja kan ibland vara hög. Med Alba Golf vill vi tillgängliggöra golfen till en bredare målgrupp och vi vet att många idag vill umgås på ett aktivitetsbaserat sätt. I Sturegallerian kommer vi att skapa en helhetsupplevelse, med mat och dryck i en härlig atmosfär, dit vem som helst kan komma med sina vänner, kollegor eller familj, säger Henrik Berg Björnelius, som är VD på Alba Golf. 

– Vi är väldigt glada att få välkomna Alba golf till Sturegallerian och stolta att de väljer vår handelsplats för sin första etablering. Vi ser fram emot att kunna erbjuda en aktivitet som passar vår målgrupp väldigt bra och som kompletterar Sturegallerians utbud på ett modernt sätt, säger Ann-Sofie Svennberg, Centrumchef på Sturegallerian.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han bjuder på gratis golfträning för juniorer: ”Vill ge tillbaka till golfen”

Till helgen kan juniorer mellan 8 och 18 år träna gratis golf – med tränare! – på Danderyd…