Hem På nytt jobb Han blir försäljningsansvarig för GLFR i Sverige

Han blir försäljningsansvarig för GLFR i Sverige

Andreas Bederoff

Andreas Bederoff är GLFR:s nya försäljningsansvarige i Sverige, med start från den 1 september.

Andreas har arbetat med golf på professionell nivå i Sverige i över 10 år, först på en golfklubb i Stockholmsområdet och under de senaste tre åren med en leverantör till svenska golfklubbar

– Där innefattade min roll försäljning och kundsupport. Med GLFR:s affärsplattform ser jag potentialen för ökad flexibilitet och affärsnyttan Svenska golfklubbar gynnas av genom att använda den. GLFR tar golfen in i den digitala världen och jag ser fram emot att presentera det för svenska golfklubbar.

GLFR-appen är tillgänglig för alla svenska golfspelare utan kostnad. Alla svenska golfbanor presenteras i en grundläggande format, tillsammans med 3 000 andra europeiska golfbanor.

Hans Henrik Junge, VD för GLFR, säger:

– Vi har etablerat oss som den ledande leverantören i Danmark, Norge och Island. Vårt nästa mål är att bli marknadsledande i Sverige. Med över 320 GLFR Business-kunder erbjuder vi en omfattande plattform som gör det enkelt för golfklubbar att skapa sin egen klubbapp, visa banan på både smartphones och tryckt media, kommunicera smidigt med medlemmar och gäster och mycket mer. Dessutom är vi glada att meddela att vi snart kommer att integrera med GIT, vilket ger ännu mer värde till svenska golfklubbar.

En ytterligare del av GLFR Business är GLFR Greenkeeper, där personalen på golfbanan enkelt kan registrera och underhålla den digitala GPS-dokumentationen av banan och alla tekniska element, ange dagens Pin Position, beräkna area på banan och mycket mer.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …