Hem Folk Fredrika Schlasberg lämnar Cobra Puma Golf

Fredrika Schlasberg lämnar Cobra Puma Golf

Fredrika Schlasberg har jobbat på Puma sedan 2004. Nu lämnar hon företaget för att bli – lärare!

– Det var ett svårt beslut att ta, jag lämnar bra kollegor och två riktigt roliga varumärken, Puma Golf och Cobra Golf, men jag känner att jag är redo att prova något helt nytt efter att ha jobbat på Puma i 14 år. Så den 28 augusti börjar jag plugga till lärare. På min fritid är jag gymnastiklärare för barn och har genom det fått prova på hur det är att jobba med barn. Det är himla roligt, givande och omväxlande. Så det känns rätt just nu, säger Fredrika som varit med Cobra Puma Golf från starten.

Hon arbetade redan för Puma Golf när det beslutades att företaget skulle ge sig in i golfbranschen 2011.

– Men jag säger inte att jag är färdig med marknadsföring för all framtid. Marknadsföring ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker det är kul att jobba mot ett gemensamt mål, ”tell a story” och påverka människor men just nu känns det rätt med mindre skärmtid i min vardag…

– Naturligtvis är timingen inte idealisk för oss, men vi ska tillsammans med Fredrika hantera detta på bästa sätt för både Fredrika och Cobra Puma Golf, skriver Niklas Knutsson, Head of Golf, Nordic Region.

– Självklart kommer vi att sakna Fredrika och hennes personlighet – men samtidigt vet jag att hon kommer att bli en bra lärare och önskar henne all lycka och vi vet att CPG kommer att ha en bra ambassadör i skolan för framtida golfstjärnor!

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra öppnar tourbussen för kunder och vanliga golfare under Scandinavian Mixed

Förra året i maj rullade Cobras tour truck ut på vägarna för att bistå kontrakterade Cobra…