Hem Marknad & media Nu blir Edins Stadium Golf: ”Modernare och tuffare”

Nu blir Edins Stadium Golf: ”Modernare och tuffare”

I dag öppnar en av Sveriges mest välrenommerade golfbutiker i ny skepnad.

I linje med Stadiums satsning på specialbutiker, görs nu Edins i Ängelholm om till en modernare och tuffare golfbutik, under namnet Stadium Golf.

Edins har ingått i Stadiumkoncernen sedan 1999 och är en butik med gamla anor inom golfvärlden. I nya Stadium Golf finns samma kompetenta personal och ett ännu starkare sortiment som tilltalar såväl den mest kräsne och inbitne spelaren som nybörjaren. Här har vi nu också byggt Sveriges största testcenter med fyra helt nya simulatorer i senaste hitech-utförande.

– Vi vill öka chansen för alla golfare att bli ännu bättre genom att ge dem bästa möjliga förutsättningar att välja rätt utrustning”, säger Rikard Blomstrand, ansvarig för Stadiums affärsområde Golf.

– Butiken innehåller naturligtvis också ett utökat sortiment av golfkonfektion och skor för alla behov.

Bakom satsningen på Stadium Golf ligger drygt två års internt arbete med att se över och utveckla hela koncernens butikskoncept, där Edins har ingått. Resultatet har blivit tre olika butikskoncept inom Stadiumfamiljen. Basen är de vanliga Stadiumbutikerna. Därtill kommer kedjan att etablera specialbutiker inom olika nischer. Stadium Ski, som finns i Sälen och Åre, var det första exemplet på sådana butiker.

Stadium Golf är nästa specialbutik. Det tredje butikskonceptet är Stadium XXL som med sina totalt 5000 kvadratmeter är drygt fyra gånger så stor som en vanlig Stadiumbutik och har ett större och bredare sortiment. Den första Stadium XXL öppnade i Sisjön, Göteborg i slutet av mars.

– Den totala bilden gör oss kompletta och ger oss valfrihet att anpassa våra butikskoncept till olika marknader”, menar Rikard Blomstrand. Innan fler Stadium Golf etableras, kommer kedjan att stärka golfavdelningarna i de vanliga Stadiumbutikerna.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Den vilda jakten på världens bästa golfbanor: ”Det började med Augusta …”

Totalt 207 banor har någon gång varit med på Golf Magazines ranking över de 100 bästa golf…