Hem Banor & klubbar Daniel Bäck etablerar sin golfakademi på Bro Hof

Daniel Bäck etablerar sin golfakademi på Bro Hof

Daniel Bäck, en av Europas mest erfarna golftränare, kommer från och med de 2009 att driva sin framgångsrika golfakademi på den exklusiva anläggningen Bro Hof Slott utanför Stockholm.

Daniel Bäck har jobbat med stora namn inom golfvärlden som Ernie Els, Charles Howell III, Per-Ulrik Johansson och Catrin Nilsmark.

Han har designat träningshjälpmedel åt bland andra Trevor Immelman, Tom Watson och Lee Westwood. Dessutom är han en av världens få utvalda David Leadbetter-certifierade golftränare.

Daniel Bäck Golf Academy som startades 2001 är idag Sveriges ledande golfakademi och drivs på Årsta Golf  i Stockholm. Nu inleder Daniel Bäck ett samarbete med Bro Hof Slott som blivit utsedd till Sveriges bästa bana av tidningarna Golf Digest, Svensk Golf och GolfPunk.

Bro Hof Slott´s välkända toppkvalitet i kombination med Daniel Bäcks gedigna kunskap och erfarenhet kommer att bjuda besökarna på en upplevelse utöver det vanliga.
Under sina 25 år som golftränare har Daniel utvecklat ett heltäckande system som hjälper spelare att nå sin fulla potential. Systemet, som är vidareutvecklat i samarbete med Joakim Dettner på Kroppsinvest Institute, heter VZone™ och ger en heltäckande analys av både spelarens teknik och fysik, från sving och närspel till rörlighet, hållning, styrka och explosivitet.

– Det bästa med VZone™ är enkelheten och den extremt snabba effekten på svingrörelsen och spelkapaciteten. Som spelare inser du snabbt vad du ska träna upp och fokusera på, säger Daniel Bäck.
Tekniken bakom VZone™ har Daniel Bäck undervisat och finjusterat i flera år, något som har hjälpt många golfare att snabbt förbättra sitt spel och ge en livslång utvecklingskurva.
– Daniel Bäck och VZone™systemet är garanterat det snabbaste, säkraste och enklaste sättet att förbättra sitt spel på, säger Henrik Nyström, professionell spelare European Tour och 3:e rankad med 71,3% Fairway träffar säsongen 2008.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så tredubblade Ängelholms Golfklubb antalet juniorer på två år

2022 hade Ängelholms Golfklubb 86 betalande juniorer i klubben. I år är de 256, vilket är …