Hem Banor & klubbar Rekordår för Barsebäck: Omsättningen upp 40 procent – öppnar för bokningar 2024

Rekordår för Barsebäck: Omsättningen upp 40 procent – öppnar för bokningar 2024

Barsebäck Golf

Trots det ekonomiska världsläget går det bra för Barsebäck Resort.

2023 beskrivs som ”ett rekordår” och redan nu öppnar man för bokningar 2024.

Fram till den 25 augusti hade Barsebäck Resort ökat omsättningen med 40 procent mot föregående år. Bland annat tack vare en 91-procentig boendebeläggning under juli månad.

– Det gör att vi redan nu släpper bokningsmöjligheterna för golfen under hela 2024. Bokningstrycket har varit högre än förväntat och vi är superglada och samtidigt ödmjuka inför det. Vi har lagt ner mycket arbete på att rusta upp resorten för att kunna erbjuda fler golfare möjligheten att få uppleva denna magiska plats med så rik golfhistoria, säger Hanna Johansson, driftchef på Barsebäck Resort. 

Barsebäck Resort har genomgått stora förändringar sedan ägarbytet 2020. Anläggningen har strävat efter att bli en golfresort av internationellt snitt. Förändringsresan ska fortsätta på den inslagna vägen. En viktig del av detta är ett fokus på värdskap. 

– Det är många som vill spela och uppleva Barsebäck. Inte bara för våra två golfbanor och vår historia, utan också för maten och den vackra omgivningen och allt runt omkring. Vi har större fokus på helheten nu än tidigare och vi jobbar för att allt ska hålla samma höga standard som våra golfbanor. Det är en av flera faktorer som gör att vi nu kan erbjuda våra gäster möjligheten att boka starttider för 2024 i förväg. Det är på våra gästers villkor och vi är både glada och ser fram emot att leverera på det, avslutar Hanna Johansson.  

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu bevattnas Stockholms Golfklubb med regnvatten från Mörbys dagvattenbrunnar

När Stockholms Golfklubb renoverade Kevingebanan upptäckte man att det gick dagvattenledni…