Hem Banor & klubbar Barsebäck förlänger säsongen med simulatorsatsning

Barsebäck förlänger säsongen med simulatorsatsning

Barsebäck

Barsebäck Resort och RUFF indoor golf har tillsammans installerat fyra topputrustade golfsimulatorer i loungemiljö. Ruffbaren, som den heter, är tänkt som ett alternativ för dem som vill spela golf även när årstid och väder inte tillåter det.

– RUFF Bar är ett koncept som kompletterar vår verksamhet perfekt. Vi älskar golf och vill kunna erbjuda våra gäster så mycket golf det bara går. Det blir ett superkul komplement i vårt erbjudande och en aktivitet där våra gäster kan samlas, äta och dricka gott, men framför allt spela ännu mer golf, säger Michael Lundin, VD på Barsebäck Resort.  

Ruffbaren kommer stå klar på Barsebäck hotell 21 april. Då kommer simulatorerna vara laddade med över 190 världsberömda banor som St Andrews, Valderama och Ocean Course på Barsebäck Resort.  

– Oavsett om du är proffs eller nybörjare är simulatorgolf en kul aktivitet. Du kan använda simulatorn till att träna eller som hobby. Det kommer finnas klubbor att låna, men du kan också ta med dina egna, säger Michael Lundin.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…