Hem Utrustning & prylar Leverantörer Adams tillbaka som vinnare med Tight Lies Fairway wood

Adams tillbaka som vinnare med Tight Lies Fairway wood

Adams Tight Lies

Adams Tight Lies Fairway Wood erhöll en produktutmärkelse på mässan Golf Europe 2013 i Ausburg i Tyskland.

Utmärkelsen, Golf Europe Product Award, är ett erkännande för innovativ entreprenörsanda inom industrin. När han tog emot utmärkelsen, sa Simon Homer, chef för Adams Golf Europe:

– Vi är överlyckliga över att ha vunnit en Golf Europe Product Award för Tight Lies Fairway Wood. Klubban revolutionerade spelet när den först lanserades på 1990-talet, och vi känner att den kommer att göra det igen den här gången.

Utställarna med särskilt innovativa produkter på Golf Europe har beretts tillfälle att inkomma med sina nya produkter i totalt nio olika kategorier för att vara med och slåss om utmärkelsen. En oberoende internationell expertpanel bestående av välkända representanter från handel , media och professionella spelare. I juryn återfinns till exempel Tony Bennett (Director of Education på PGA Europe, Ben Evans (Redaktör på Cutting Edge Golf Magazine och GBD Magazine), Rainer Goldrian (CEO för PGA i Tyskland), Sven Hanfft (redaktör på Golf Magazin) och Timo Hartig (VD G6 Golf GmbH ). De har bedömt alla bidragen och produktinnovationerna innan vinnarna tillkännagivits.

Adams Golf relanserade Tight Lies fairwaywood tidigare i år, klubban som en gång i tiden satte företaget på golfkartan i mitten av 1990-talet.

Även TaylorMade vann i klubbkategorin med sin SLDR Driver

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra öppnar tourbussen för kunder och vanliga golfare under Scandinavian Mixed

Förra året i maj rullade Cobras tour truck ut på vägarna för att bistå kontrakterade Cobra…