Hem Banor & klubbar Svalövs Golfklubb anställer Teddy Melén som sportchef

Svalövs Golfklubb anställer Teddy Melén som sportchef

Svalövs Golfklubb och klubbens golfanläggning fortsätter att satsa inför säsongen 2009 och anställer Teddy Melén som sportchef from den 1 mars 2009.

Teddy Melén, 40 år, har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom golfen. Som tränare och ledare var han under många år drivande i utvecklingen av Mölle Golfklubbs juniorverksamhet och representerade klubbens elitlag. Han kommer närmast från en protjänst på Allerums Golfklubb där han har varit i åtta år. Under denna tid har han byggt upp klubbens träningsverksamhet från grunden till att idag ha drygt 300 aktiva i lektionsverksamhet, varav 150 juniorer och knattar. Teddy Melén har även förtroendeuppdrag inom PGA Syd.

Svalöv Golfklubbs intendent, Maria Alanko, och golfanläggningens VD, Stefan Krüeger säger:

– Konkurrensen inom vår bransch är mycket tuff och därför är det nödvändigt att satsa extra på kompetent personal. Med Teddy Meléns bakgrund och erfarenhet inom golfträning och klubbverksamhet har vi en person som förstärker vår organisation och han blir därför en viktig resurs i vår framtida utveckling av såväl klubben som anläggningen.

– Jag anser att Svalövs Golfklubb är en klubb med stor utvecklingspotential och att anläggningen erbjuder fantastiska träningsmöjligheter i en naturskön miljö. Vi har unika möjligheter och jag är övertygad om vi under de kommande åren kommer att förstärka vår position inom svensk golf, säger Teddy Melén.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu bevattnas Stockholms Golfklubb med regnvatten från Mörbys dagvattenbrunnar

När Stockholms Golfklubb renoverade Kevingebanan upptäckte man att det gick dagvattenledni…