Hem Banor & klubbar Lykia World öppnar Skandinavienkontor i Stockholm

Lykia World öppnar Skandinavienkontor i Stockholm

Lykia Golf

​Den turkiska hotellkedjan Lykia World har öppnat säljkontor i Stockholm, Sverige.

Det är Globe International Sales som är Lykia World’s PR- och marknadsföringsrepresentant sedan 2008 som nu även öppnar ett säljkontor på Döbelnsgatan 5 i Stockholm för den femstjärniga turkiska hotellkedjan.

– Vi är glada och stolta att utöver PR och marknadsföring nu även ha ett Skandinaviskt säljkontor för Lykia World. Säljkontoret skall i första hand arbeta med att bygga upp och ge service till ett nätverk av återförsäljare och säljkanaler säger VD Claes-Åke Backman.

I kedjan Lykia World ingår bland andra Lykia Links Antalya som redan är välkänt bland elit- och amatörgolfare där man kan erbjuda golf i världsklass med en unik linksbana i Turkiets golfmekka Belek utanför Antalya.

– Lykia är redan välrepresenterade hos ledande researrangören inom golf men vårt nästa steg är nu att presentera Lykia för återförsäljare och säljkanaler även utanför golfen. Vi vill framhålla att det finns mycket mer än golf då Lykia World Antalya också kan erbjuda träningsaktiviteter, spa, sol & bad samt en rad ”må bra ” aktiviteter vilket är något vi kommer framhålla i våra marknads- och säljaktiviteter, säger Claes-Åke Backman.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Åsundsholm satsar 10 miljoner på bana och hotell efter emissionen – siktar på topp 50

Åsundsholm Golf & Country Club var nära att läggas ned för tre år sedan. Det var då de…