Hem Mode & konfektion Golf-VD utsedd till årets affärskvinna i svenska sportbranschen

Golf-VD utsedd till årets affärskvinna i svenska sportbranschen

Daily Sports VD Ulrika Skoghag tilldelas utmärkelsen ”Årets affärskvinna inom svensk sportbransch”. Svenskt Sportforum och det kvinnliga nätverket Divas delar ut priset till en kvinna som har uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och främjat
andra kvinnors karriärmöjligheter.

– För mig handlar den här utmärkelsen om så mycket mer än bara mitt ledarskap. Den handlar om hur vi kvinnor kan bli starka ledare och framgångsrika företagare genom att stötta varandra, säger Ulrika Skoghag.

I motiveringen skriver Svenskt Sportforum ”Genom ett konsekvent arbete har hon tagit familjeföretaget från att vara en nischaktör till att konkurrera med de stora varumärkena. Hon har ett strategiskt affärstänk som hon kombinerar med mod, stort engagemang och tydligt ledarskap för att utveckla alla anställda och sitt företag. Inget lämnats åt slumpen för Årets affärskvinna inom svensk sportbransch 2016, som är Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.”

– Som kvinnlig VD i en övervägande manlig bransch har mycket för mig handlat om mod. Modet att våga satsa, att våga göra om och göra nytt. Jag hoppas att jag i och med den här utmärkelsen kan inspirera fler kvinnor till att våga lite mer, säger Ulrika Skoghag.

Daily Sports riktar sig enbart till kvinnor och har bara kvinnliga anställda. Idag är företaget ett av Sveriges största inom golfmode och man har nyligen även tagit sig in på träningsmarknaden med välsittande kläder för vardagsmotionärer.

– Att lyfta och inspirera andra kvinnor är inte bara min egen starka drivkraft och motivation, det är affärskritiskt för hela Daily Sports att jag gör det. Och jag brinner verkligen för att skapa fantastiska sportkläder för kvinnor 40+. Gärna med en liten twist, säger Ulrika Skoghag.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika fär…