Hem Out of Bounds | Blogg Hjälp Kristian hitta ljung!

Hjälp Kristian hitta ljung!

Kristian Olsson

När jag intervjuade Kristian Olsson, klubbchef på Sölvesborgs GK, för några år sedan, hade han en vision: Att ljungen återigen skulle breda ut sig mellan hålen:

– Den här platsen heter ju Ljunganabben, sa han. Här växer ljung naturligt. Men vi har klippt ned den och det ska vi sluta med. Det är inte så att vi ska bli ett nytt Ljunghusen men…

Tja, kanske vill man ändå bli ett nytt Ljunghusen.
I dag gick man ut med följande efterlysning på Facebook:

HJÄLP!
Nu ska vi se vad Facebook och djungeltrumman kan åstadkomma! Det är så här, föreningen är på jakt efter ljung. Vi har provat med plantor och fröer men det tar väldigt lång tid och är dessutom väldigt tidskrävande på alla sätt. Vi söker nu efter vänliga markägare som vill hjälpa oss forma golfbanan till den visionen och drömmen vi har. Genom att donera ljung till vår förening blir vi dig/er evigt tacksamma. Vi gör sjävklart allt arbete. Vänligen gilla inlägget och dela det vidare så att vi kan ta banan till nästa nivå. Tack på förhand! Vi kan gärna köra längre sträckor om det behövs.När du som markägare läser detta så hör av dig till Mikael på 0705491096 så gör du hela klubben och alla 1200 medlemmar överlyckliga!

Golfbranschen.se drar gärna sitt ljungstrå till stacken…

Här kan du för övrigt läsa mer om Sölvesborgs GK.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Out of Bounds | Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

AI ritar links

Jo, vi har ju hört nu ett tag att AI kommer att ta över allt. Det kommer inte att finnas m…