Hem Banor & klubbar GAF:s kanslichef slutar – blir ny Director of Education på CMAE

GAF:s kanslichef slutar – blir ny Director of Education på CMAE

Torbjörn Johansson lämnar sitt jobb efter nästan sju år som kanslichef på GAF – Golf Administratörernas förening.

Han blir i stället Utbildningschef på CMAE – Club Managers Assocation of Europe.

– Efter nästan 7 år kan jag se tillbaka på en resa som jag verkligen är stolt över. Stolt över att mina fyra ordföranden genom alla år vågade satsa och ta de beslut som vi behövde ta för att utvecklas. Stolt över att ha en högra hand i John Wammer som satsade sin egen tid från början och vi nu ser var helt nödvändig för att nått dit vi nått. Stolt över våra medlemmar som verkligen är helt fantastiska med sitt engagemang och passion i detta yrka och denna bransch. Det finns många individer som jag vill tacka för att ni hjälpt oss, men desto fler som jag fått lyssna på och kunnat ge råd når ni haft problem – tack för att ni delat med er av era tankar.

GAF har under dessa år tredubblat omsättningen, ökat medlemsantalet med över 100 medlemmar och gått från 60 000 kronor i partnerintäkter till över 1,3 miljoner i år.

Det kanske mest anmärkningsvärda är att antalet utbildningsdagar nu är uppe i 75 stycken, jämfört med 20 år 2011.

– Jag hade egentligen inte tänkt lämna GAF vid denna tidpunkt, men då ett tillfälle öppnade sig med en europeisk utmaning och en organisation som jag kan väldigt väl fanns inte mycket att fundera på utan det blir nu som Director of Education på CMAE – Club Managers Association of Europe som ni nu hittar mig. Jag lämnar vår organisation glad och positiv och ser att GAF kommer fortsätta att växa och göra ett ännu bättre jobb i att stötta och vägleda och utveckla våra medlemmar.

GAF kommer nu gå in i en rekryteringsprocess som ordförande Thomas Ahlberg med styrelse kommer annonsera inom kort. Torbjörn lämnar efter höstträffen på Stenungsbaden Yacht Club (9-11:e oktober).

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…