Hem På nytt jobb Han blir ny klubbchef på Mölle Golfklubb

Han blir ny klubbchef på Mölle Golfklubb

Mölle Golfklubb har anställt en ny klubbchef.

Ulf Jerlebo lämnar sin befattning som vd och klubbchef för Rya GK där han varit verksam de senaste åtta åren,och tillträder den nya tjänsten 1 februari.

Han ska vara en drivande kraft när det gäller att förändra, förbättra och förädla klubben för att tillsammans med sin personal, styrelsen och medlemmarna öka såväl antalet medlemmar som gästspelare.

– Vi i styrelsen är mycket nöjda med att ha kommit i mål med Ulf, och anser oss ha gjort en kanonrekrytering, säger klubbens ordförande Lena Wittbjer och fortsätter:

– Ulf har en gedigen golfbakgrund och väldokumenterad förmåga att leda en anrik klubb som vår i förändring. Dessutom har Ulf en bred erfarenhet från försäljning, service och marknadsföring, vilket vi är övertygade om är viktiga framgångsfaktorer för vår resa. Sveriges Vackraste Golf har nu en stark och driven ledare på plats och vi ser framtiden an med tillförsikt.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja mitt arbete och tillsammans med mina nya medarbetare, medlemmar och styrelse jobba fokuserat för att åter sätta fantastiska Mölle GK på golfsveriges karta över klubbar som måste besökas och en plats man vill höra till. Även om mycket redan är gjort, jag tycker t ex att Mölles greener inte har varit så bra som nu på många år, finns det många utvecklingsområden att ta tag i, något som verkligen sporrar mig, säger Ulf Jerlebo.

– Utöver ett vidareutvecklat samarbete med andra aktörer inom både det lokala näringslivet och besöksnäringen på Kullaberg, tror jag till exempel att Mölles bana med sina krav på precision och spelstrategi skulle kunna vara perfekt för olika evenemang som hickorygolf och för tävlingsverksamhet på olika nivåer, fortsätter Ulf. 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …