Hem Banor & klubbar Frösåker G&CC förstärker tränarstaben

Frösåker G&CC förstärker tränarstaben

Frösåker Golf & Country Club förstärker sin tränarstab ytterligare och anställer Luke Cantelo från Australien som headpro för 2011.

För en månad sedan hämtades Matz Evensson hem som sportsligt ansvarig från Nynäshamns GK till Frösåker. Men eftersom Matz finns på plats på heltid först från 2012 så behövs ytterligare en pro. Därför kommer Luke Cantelo att fungera som headpro på Frösåker G&CC redan denna säsong

Luke är en 32-årig australier som har jobbat som pro i Australien, Singapore, Dubai och Abu Dhabi. Senast kommer han från The Montgomery Club, Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi och jobbet som Director of Instruction. Luke har varit ansvarig för deras golfskolor, privatlektioner och juniorprogram, tillsammans med fem underställda tränare

Luke Cantelo har länge varit nyfiken på Sverige som golfland. Han har till och med tagit lektioner i svenska i ett år. När han kom i kontakt med Frösåker och Matz Evensson blev han oerhört imponerad av visionen på Frösåker, dvs. att skapa Sveriges bästa träningsanläggning.

I samband med att Matz Evensson och Luke Cantelo kommer till Frösåker byggs en ny toppmodern studio och en utmanande korthålsbana av linkskaraktär som kommer att hålla samma höga kvalité som den ”stora” banan. Studion blir ett ”Titleist National Fitting Center” och rangen kommer att utvecklas för mer varierad träning.
[ad#468×15]

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…