Hem Marknad & media Matz Evensson tar över pro-verksamheten på Orresta

Matz Evensson tar över pro-verksamheten på Orresta

Matz Evensson

Matz Evensson expanderar!

I dag driver han shop, studio och Fitting Center på Frösåker men nästa år blir det proshop, studio, verkstad och golfundervisning även på Orresta Golf & Konferens utanför Västerås.

– I en tid då många klubbar ”lägger ner” proshopen och många kollegor väljer att minska densamma, går vi åt andra hållet. Vi tror på en levande proshop med verkstad och full service. Vi tror att alla klubbar, framför allt deras medlemmar, vill och behöver detta, skriver Matz Evensson i ett pressmeddelande.

Han menar att Orrestas läge, 50 minuter från Stockholm och med restaurang och övernattningsmöjligheter, gör anläggningen väl lämpad för golfskolor och weekendbesök.

– Vi är oerhört glada och spända av förväntan, att få möjlighet att hjälpa en så fin anläggning att växa, utvecklas och skapa ännu mer passion och golfglädje.

Matz Evensson Golf Academy kommer att ansvara för att verksamheten på Orresta sköts enligt samma ”tänk” och modell som på Frösåker. 

– Vi kommer att med en av de större leverantörerna, fräscha upp och fullt utrusta Orrestas studio. Vi bygger verkstad och det kommer att erbjudas full verkstadsservice.  Vi kommer att placera en utbildad PGA-pro på Orresta. Men vi kommer att bedriva Frösåker och Orresta som en helhet där våra PGA Professionals tillsammans med ”gästartister” kommer att arbeta med lektioner, events, föreläsningar, golfskolor, demodagar med mera.

– Vi nyanställer mer PGA utbildad personal för att växa på Frösåker och Orresta. Det ger oss möjlighet att bättre utnyttja personalen mer effektivt och då kunna ha bättre bemanning och service på båda klubbarna. Fler PGA Professionals skapar mer verksamhet och mer klubbkänsla.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…