Smådalarö Gård går nu med i Countryside Hotels.

Hotellet har ett sextiotal hotellrum, krog, orangeri, en 9-håls golfbana och plats för möten och bröllop för upp till 100 personer.
Smådalarö Gård ägs och drivs av Sabis affärsområde Hotell & Möten, som även driver hotellen FågelbroHus och Krusenberg Herrgård samt ett antal mötesplatser i centrala Stockholm.

– Countryside Hotels stärker oss i vår satsning att vara och erbjuda en förstklassig skärgårdsdestination där Smådalarö Gård vill nå gäster från hela Sverige. Det är också inspirerande att bli en del av så många fantastiska hotell och jag ser möjligheter i utbyte av information och erfarenheter oss emellan, säger Michael Lerner, affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten.

Smådalarö Gård har sedan 1700-talet en tradition av att driva krog och i dag erbjuds i den nyrenoverade krogen konceptet SDG Live med återkommande livespelningar med kända svenska artister, som Eric Gadd, Louise Hoffsten, Meja, Ebbot Lundberg med flera. Utöver golf kan man ägna sig åt aktiviteter som båtturer, fiske, tennis, paintball, beach volleyball, joggingspår och vintertid erbjuds skidspår och fantastiska förutsättningar för långfärdsskridskor.

Svenska Countryside Hotels grundades 1983 och ägs gemensamt av 45 privatägda hotell med fokus på lägen i naturskön miljö och omgivning.

Förra året valdes fyra hotell in för att bli en del av Countryside Hotels och den positiva trenden håller i sig. Att nyrenoverade Smådalarö Gård nu går med är något som välkomnas av organisationen.

– Läget på vackra Dalarö och hotellets inriktning mot musikevenemang och aktiviteter för privatpersoner passar perfekt in i vårt koncept, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…