Hem Banor & klubbar Nya Garnsviken Golf i Sigtuna satsar på företagsgolf

Nya Garnsviken Golf i Sigtuna satsar på företagsgolf

Garnsviken Golf är namnet på det nya samarbetet mellan Wenngarn och Sigtuna Golfklubb. Wenngarn utanför Sigtuna har 1000 år av historia och köptes hösten 2013 av Olle Larsson. Området har gått från ett rejält förfall och mycket nedgånget till ett blomstrande modernt och levande bysamhälle med snart 500 boende och 200.000 besökare. Området är idag en destination med hotell, restauranger, konferens, event, café, bageri, företagscenter, gym, förskola och bryggeri samt ett öppet slott med slottspark nedanför öppen för alla.

Med Garnsviken Golf vänder man sig till företag som vill ha företagsgolf med det lilla extra. Genom Wenngarn kan Garnsviken Golf förutom golf erbjuda boende i alla kategorier, konferens- och eventlokaler för stora och små grupper, restaurang, vedungsbakad pizza, förstklassigt träningscenter, turridning och mycket mer. Allt i en historisk miljö som är både spännande och vacker. En standard företagsgolf, inklusive all service och lunch på Wenngarn, kostar 750 kronor/person.

Sigtuna Golfklubb ligger vid Garnsvikens strand och präglas av ett öppet Mälarlandskap. Klubben är miljöcertifierad. Garnsviken Golf ligger 3 kilometer från Sigtuna stadskärna och 15 min från Arlanda.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…