Hem Ekonomi & affärer Röhnisch sponsrar Maria Hjorth

Röhnisch sponsrar Maria Hjorth

 Röhnisch och golfspelaren Maria Hjorth fördjupar sitt samarbete med ett två-årigt sponsoravtal och en specialkollektion. Satsningen hoppas Röhnisch ska bidra till en fortsatt stark tillväxt inom affärsområdet golf. Maria Hjorth laddar för att slå sig in bland topp 10 damer i världen och efter 4:e platsen i årets första Major, Nabisco Championship är hon på god väg.

 

 

Maria Hjorth har skrivit på ett två-årigt sponsoravtal för Röhnisch där sponsorskapet är kopplat till hur väl hon placerar sig på LPGA-rankingen och är värt mellan en kvarts och en halv miljon kronor.

– Jag har valt att jobba med Röhnisch för att designen håller så hög klass och för att hela företaget genomsyras av kvalitet. I och med det fördjupade samarbetet ska det också bli roligt att få vara med och stå bakom en spjutspetskollektion, säger Maria Hjorth.

Kollektionen heter Röhnisch Pioneer Golf och lanseras våren 2009. För Röhnisch del innebär sponsoravtalet fortsatt satsning på affärsområdet golf som under de senaste 3 åren haft en årlig tillväxt på 30%. Både sortimentet och distributionen har ökat kraftigt vilket bidragit till att affärsområdet idag står för 25% av omsättningen årligen. På den svenska marknaden har Röhnisch i år kommit in på Golfstores 110 butiker och golfen har även banat vägen in på den franska marknaden.

Röhnisch och Maria Hjorth inledde sitt samarbete för 4 år sedan. Maria Hjorth har i år siktet inställt på att slå sig in på topp 10 i världen, ett mål som ligger inom räckhåll då hon i fjol rankades som nr 31 i världen och nummer fyra i Europa.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ryder Cup 2023 i Rom omsatte 262 miljoner euro – ökning med 11 % jämfört med Paris

271 000 människor från 100 olika länder närvarande när Italien arrangerade landets första …