Hem Ekonomi & affärer Out of Bounds köper Droppbollen – ska återvinna 4 miljoner golfbollar i år

Out of Bounds köper Droppbollen – ska återvinna 4 miljoner golfbollar i år

Out of Bounds ökade förra året försäljningen av golfbollar med 30 procent. För att fortsätta tillväxten på den svenska marknaden förvärvar man nu Droppbollen.se, en e-handelsplats som startades 2018.

Out of Bounds planerar att återvinna fyra miljoner golfbolllar ur svenska golfklubbars vattenhinder 2023.

– Vi kommer göra vårt yttersta för att alla golfare som varit kunder till Droppbollen får en fortsatt riktigt bra köpupplevelse hos Out of Bounds framöver. Kunderna erbjuds ett större sortiment av återvunna bollar till snabb leverans och även riktigt prisvärd golfutrustning i många kategorier, säger Johannes Bergenwall, VD på Out of Bounds.

Out of Bounds tar över kundrelationer och försäljning av bollar från Droppbollen och får dessutom en ny, stark dykpartner. Den tidigare ägaren till droppbollen.se, Jacob Larsson, är en erfaren dykare och kommer fortsätta arbeta med detta, nu för Out of Bounds.

– Jag är väldigt glad över att nu kunna lämna över Droppbollens e-handel till Out of Bounds. Dessutom kommer det bli fantastiskt kul att jag och mitt team nu helt kommer kunna fokusera på dykningen, berättar Jacob Larsson.

Johannes Bergenwall menar att förutsättninganar att kunna fortsätta växa nu är goda.  I dagsläget har man avtal med 260 golfklubbar. 

– Och vår verksamhet i Danmark, Tyskland och Nederländerna är marknader som just nu visar en stark efterfrågan för Out of Bounds erbjudande, säger Johannes.

Out of Bounds utsågs nyligen till ”Gasellföretag” av Dagens Industri, en utmärkelse till Sveriges snabbast växande företag.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ryder Cup 2023 i Rom omsatte 262 miljoner euro – ökning med 11 % jämfört med Paris

271 000 människor från 100 olika länder närvarande när Italien arrangerade landets första …