Hem Ekonomi & affärer Körunda Golfhotell bryter med Paolo Roberto

Körunda Golfhotell bryter med Paolo Roberto

Körunda Golf & Konferens bryter med sitt affischnamn Paolo Roberto sedan han gripits av polis efter att ha besökt en bordell på Östermalm.

Redan samma fredag som Paolo greps, och erkände sexköpet, ska man ha skickat in en ändring till Bolagsverket.

Hotellets vd Ann-Charlotte Wahlstedt hävdar i Expressen att Paolo inte äger några aktier men enligt Solidinfo.se är han en av tre verkliga huvudmän för Körunda Golf & Konferenshotell i Ösmo Aktiebolag, via
Punch Drunk Entertainment AB och Körunda Holding AB.

Paolo har bland annat arbetat med träningshelger flera gånger om året. Man har också kunnat boka Paolo som föreläsare och som inspiratör i köket.

Men nu är det slut: allt samarbete är avslutat. Så här skriver hotellets vd, Lotta Wahlstedt, på Facebook:

Hej alla våra vänner och gäster,

För er information avbryter vi på Körunda allt samarbete med Paolo Roberto med omedelbar verkan efter de uppkomna händelser som nyligen blev kända. Paolo Roberto kommer inte vara delaktig i Körundas styrelse eller ha någon form av ägarskap eller delaktighet i verksamheten. Det är viktigt för oss att klargöra vårt absoluta avstånd från alla typer av övergrepp och kränkning av kvinnor. Vi avbryter därför allt samarbete med Paolo efter hans agerande. Vi är mycket ledsna över det som har hänt.

En redan orolig tid har blivit än mer turbulent men vi tänker fortsätta att stå starka och göra allt vi kan för att skapa en ljusare framtid. Just nu går vi igenom våra sociala mediekanaler och uppdaterar vår hemsida som inom kort får ett nytt fräscht utseende passande vårt nya kapitel.

Körunda är en liten familj med människor som tillsammans och med stort hjärta erbjuder en alldeles unik produkt. Vår stora passion är att ge alla en upplevelse utöver det vanliga både när det gäller miljö, mat och bemötande. Vi ser fram emot att träffa dig hemma hos oss snart igen!

//Lotta Wahlstedt på Körunda 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkorunda%2Fposts%2F10156845855201933%3A0&width=500

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ryder Cup 2023 i Rom omsatte 262 miljoner euro – ökning med 11 % jämfört med Paris

271 000 människor från 100 olika länder närvarande när Italien arrangerade landets första …