Hem Banor & klubbar Nu har Unni Ekenberg hittat en ny klubb

Nu har Unni Ekenberg hittat en ny klubb

Unni Ekenberg utsågs 2015 till Årets klubbchef för sitt arbete på Skinnarebo G&CC. Men i november aviserade hon att hon skulle lämna klubben. 

Nu presenteras hon som ny klubbchef på Knistad utanför Skövde. Hon tillträder tjänsten 1 mars.

– Jag ser fram emot att få vara med och utveckla golfen som fortfarande kan utvecklas mycket. Att jag sedan får vara med i den spännande utvecklingen som sker på hela Knistad herrgård är också väldigt spännande, säger Unni Ekenberg som under sina 20 år i branschen även jobbat en säsong på Sand i Jönköping samt åtta säsonger som marknadsansvarig på Ringenäs GK i Halmstad.

– Golfen är en stor del av vår verksamhet och att få in Unni Ekenberg som klubbchef känns otroligt bra. Den glädje, passion och iver att alltid utvecklas passar som handen i handsken för Knistad Herrgård. Vi är mycket glada för att Unni vill komma till oss, säger Dan Persson, vd på Knistad herrgård, i en kommentar.

Golfklubben på Knistad har vuxit kraftigt de senaste åren – från 300 medlemmar till 900. I dag spelas 28 000 golfrundor på banan årligen. 

– Jag tror att Knistad Herrgård kommer bli en av Sveriges bästa golfresorts, med den spännande SPA anläggningen och den vackra Äppelbyn som just nu växer fram. Det är självklart också spännande med golfentusiasten Steffo Törnqvist som delägare, säger Unni Ekenberg.

– Vi är inne i ett mycket expansivt och spännande skede på Knistad, och har som målsättning att bli en av Sveriges bästa herrgårdsresorter. Golfen är en stor del av vår verksamhet och att få in Unni Ekenberg som klubbchef känns otroligt bra. Hennes glädje, passion och iver att alltid utvecklas passar som handen i handsken för oss. Vi är mycket glada för att Unni vill komma till oss” Säger Dan Persson VD Knistad Herrgård.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…