Hem Mode & konfektion Hon blir Daily Sports nya ambassadör

Hon blir Daily Sports nya ambassadör

Sportföretaget Daily Sports presenterar i dag företagets nya varumärkesambassadör – tränings- och hälsoprofilen Terese Alvén, känd för sin blogg Spark i baken och flertalet böcker inom kost och träning.

”Vi är oerhört glada över att ingå ett långsiktigt samarbete med Terese Alvén. Hon är precis rätt profil för oss som delar våra värderingar om hälsa och träning. Terese är en oerhört ödmjuk och kompetent person som vi tror att vår målgrupp kan relatera till och inspireras av. Hon står för sunda värderingar och att finna glädjen i att röra på sig och må bra. Vi ser verkligen fram emot vårt samarbete”, säger Nikie Elgqvist marknadschef på Daily Sports.

Samarbetet innebär att Terese Alvén kommer representera Daily Sports som ambassadör. Terese kommer att visa upp sina favoriter ur Daily Sports tränings- och golfkollektion, vara ett ansikte utåt för Daily Sports och vara med att skapa relevant och inspirerande innehåll som Daily Sports målgrupp kan ta del av.

Terese Alvén är en av Sveriges allra första träningsbloggare med Sparkibaken.se som hon startade 2007. Terese är utbildad kostrådgivare och personlig tränare. Hon är även föreläsare och författare till fyra böcker om kost och rörelseglädje.

”Jag är väldigt glad över att bli ambassadör för Daily Sports. Vi har lika syn på träning och hälsa; det ska vara roligt, enkelt och energifyllt. Jag ser fram emot att träna i de färgglada kläderna samt att sprida rörelseglädje till fler”, säger Terese Alvén.

Daily Sports har idag två kollektioner, en träningskollektion och en golfkollektion och riktar sig till kvinnan som tycker om att spela golf, att röra på sig och må bra. Kläderna kännetecknas av sin mönsterrika design, sina starka färgval och sin goda passform till kvinnan mitt i livet.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika fär…