Hem Ekonomi & affärer Styrelseproffs vässas på ANNIKA Academy

Styrelseproffs vässas på ANNIKA Academy

 

Den 16-22 mars erbjuder ska svenska styrelseproffs utbildas på ANNIKA Academy.

Henri Reis och Kai Fusser som tränat Annika under hela hennes golfkarriär finns på plats. Dessutom kommer Annika själv att hålla en clinic anpassad för målgruppen!

Annika Sörenstam byter karriär med fokus på bästa företagande och Corporate Social Responsibility (CSR). Grunden till ett lyckat resultat är kunskaper i bolagsstyrning vilket bland annat innebär att vara en professionell ägare och förstå att knyta rätt kompetens till företaget. Det kan man till exempel göra genom att rekrytera externa styrelseledamöter.

Den 16-22 mars erbjuder därför Birdie Golf Tours, som sedan i somras samarbetar med ANNIKA Academy och StyrelseAkademien en styrelseutbildning med certifiering på ANNIKA Academy.

”Jag vet vad som krävs för att uppnå resultat – Practice the Fundamentals. Det gäller ju även när man driver eget företag. Därför är det roligt att StyrelseAkademien, som har en mission att få svenska bolagsstyrelser att topprestera och följa spelreglerna, har sin styrelseutbildning här på Annika Academy.” 

Birdie Golf Tours har sedan i somras samarbetat med Annika Academy och i och med att Birdie Golf Tours nu även har startat ett samarbete med StyrelseAkademien Stockholm har vi hittat en unik kombination. Vi kommer tillsammans att erbjuda en fantastisk möjlighet att kombinera en certifiering i styrelsearbete med att besöka Annika Sörenstam på ANNIKA Academy vid Reunion i Florida. Deltagarna får utvecklas såväl mentalt som fysiskt på hennes anläggning. Annika, som under flera år drömt om att öppna denna akademi, ger nu flera möjligheten att ta del av hennes dröm.

 

Intresset för styrelsefrågor är i fokus. Ägare och andra intressenter har upptäckt att professionell bolagsstyrning bidrar aktivt till företagets framgång oavsett typ av företag, bransch och storlek. Dessutom börjar organisationer att tillämpa liknande styrning som företagen. Något håller på att hända.

 

Med fokus på de senaste rönen om hur styrelser bör fungera för att aktivt bidra till framgång och lönsamhet har StyrelseAkademien tagit fram en gedigen grundutbildning – unik i sitt slag, rikstäckande och inkluderar en certifiering i styrelsekunskap.

Det gäller att veta vad som krävs för att uppnå resultat. För den som vill fördjupa sina kunskaper och därmed på ett mera professionellt sätt kunna bidra till ökad konkurrenskraft är det den här styrelseutbildningen som gäller. Utbildningen vänder sig till ägare, styrelseledamöter eller VDar i SME-företag.

 

På ANNIKA Academy står golfens helhet i centrum. Hennes passion för golf och fysik går som en röd tråd genom programmet och deltagarna kommer att utveckla sig både som styrelseledamöter och som golfare på ett sätt de aldrig kunnat drömma om. Henri Reis och Kai Fusser har tränat Annika under hela hennes golfkarriär och de finns förstås på plats. Dessutom kommer Annika själv att hålla en clinic anpassad för målgruppen!

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ryder Cup 2023 i Rom omsatte 262 miljoner euro – ökning med 11 % jämfört med Paris

271 000 människor från 100 olika länder närvarande när Italien arrangerade landets första …