Hem Mode & konfektion Ny linje från FootJoy

Ny linje från FootJoy

FootJoy introducerade i dag en helt ny kollektion högteknologiska kläder för golf. Devisen bakom linjen är Make every day playable. Oavsett om det är blött, kallt, blåsigt eller varmt finns det något i FootJoys kollektion som passar för dagen.

”Den nya FootJoy outerwear och performance knit-kollektionen har tagits fram för att ge spelaren möjlighet att vara bekvämt klädd i alla väderlekar som han kan råka ut för på en golfbana”, säger Andy Jones, Vice President på Glove and Accessories Worldwide. ”Vi har haft en enorm tillväxt när det gäller  ”outerwear business” sedan vi gav oss in i den kategorin för 10 år sedan. Den nya linjen är vår största, mest kompletta och mest innovativa hittills. Målet har varit att göra varje dag till en spelbar dag och detta, Making Every Day Playable, kommer också att vara temat bakom den största reklamkampanjen hittills för denna produktkategori.”

 
Kollektionensflaggskepp är nya DryJoys Tour Collection designad för optimal komfort med exceptionella andningsegenskaper. Kollektionen innehåller en helt ny vattentät teknologi  från Japan som är designad specifikt för att vara komfortabel för den som spelar i regn. Den nya Softshell.kategorin utvecklad för spel i kyliga och blåsiga mständigheter har ett nytt lätt stretchmaterial designat speciellt för golf.

Den likaledes helt nya ProDry låter tyget absorbera och släppa igenom fukt när man spelar i hög värme med hög luftfuktighet.

 Hela linjen kan beskådas på: www.footjoy.com.
[ad#468×15]

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika fär…