Hem Marknad & media MTG förnyar avtalet med Europatouren och Ryder Cup

MTG förnyar avtalet med Europatouren och Ryder Cup

MTG har förnyat de nordiska mediarättigheterna till European Tour, inklusive åtta Rolex Series-evenemang, World Golf Championships och Ryder Cup för de kommande sex åren.

Abonnenter i Danmark, Finland, Norge och Sverige kan därmed fortsätta att följa ovanstående event på MTGs nordiska videostreaming Viaplay och betal-tv-kanal Viasat Golf fram till 2024.

Viasat Golf kommer att visa över 1 700 timmar internationell golf.

Peter Nørrelund, MTG EVP och VD för MTG Sport:

– Det här är ett HIO för golf fans – tre fantastiska tävlingar som förstärker Viaplay och Viasat Golfs position som den främsta leverantören för golf i Norden. Det är spännande att förlänga denna långsiktiga affär just under ett innevarande Ryder Cup-år.

Keith Pelley, chef för European Tour, kommenterar:

– Vi är mycket glada över att kunna meddela den här spännande nya affären med MTG som kommer att ge det bästa som Europatouren har att erbjuda till tittare i Danmark, Finland, Norge och Sverige fram till 2024.

– Golf i Norden blomstrar med Sveriges Henrik Stenson, Danmarks Thorbjørn Olesen och Lucas Bjerragaard och Finlands Tapio Pulkkanen. Lägg till det att Europa kommer att ledas i Ryder Cup i Frankrike av den stora dansken själv, Thomas Bjørn, och du har ett spektakulärt golflandskap för tittare över hela Norden att njuta av under de närmaste månaderna och åren.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…