Hem På nytt jobb Han blir ny rangeutvecklare på The Bucket Pro´s

Han blir ny rangeutvecklare på The Bucket Pro´s

The Bucket Pro

The Bucket Pros har anställt Daniel Zetterling som rangeutvecklare. Daniel är hemmahörande i Eskilstuna och medlem på Eskilstuna GK. Han kommer ansvara för Mellansverige.

– Jag har varit golfspelare sedan 11 års ålder och brinner för denna sport. Att se andra lyckas har alltid varit en drivkraft när jag sätter mina mål. Nöjd kund – nöjd säljare! Att få jobba med utveckling inom något jag brinner för har varit ett mål hela min karriär, och nu har jag fått den möjligheten!, säger Daniel.

Niclas Hellqvist, försäljningschef på The Bucket Pro´s, säger:

– Daniel har jag känt sedan jag var liten och jag har haft förmånen att jobba med honom på olika projekt tidigare och har alltid varit fascinerad över hans service och proffsighet i vad han än tar sig för. Daniel passar in i vårt geografiska pussel för att hinna med att serva så många klubbar i Sverige som möjligt, och jag blev otroligt glad när Daniel hörde av sig till oss när vi gick ut och rekryterade fler rangeutvecklare, säger Niclas Hellqvist, f

– Jag är väldigt nöjd och övertygad att Daniel blir en fantastisk medarbetare och en del i vårt redan grymma team, som vi bygger för att kunna hjälpa alla klubbar som vill vara med och utveckla spelupplevelsen på Sveriges och Europas ranger.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …