Hem Utrustning & prylar Leverantörer YES! Golf blir ny distributör för Esoteric Golf Technology i USA och Kanada

YES! Golf blir ny distributör för Esoteric Golf Technology i USA och Kanada

YES! Golf och svenska Esoteric Golf Technology har kommit överens om att Yes! ska bli exklusiv distributör av Esoteric Golf Technologys produkter i USA och Kanada.

– Det ska bli väldigt spännande att arbeta tillsammans med Yes! Golf, säger Tomas Dahl, VD på EGT. ”Vi tror att vår succé i Europa kan komma att överträffas av framgångarna i USA med hjälp av vårt partnerskap med Yes! Golf. Vi ser fram emot att hjälpa golfare världen över att bli bättre på att putta och jag tror att Yes! Golf kan hjälpa oss att nå det målet.”

YES! Golf kommer att använda sin distributör, Hornung’s Golf Products, i arbetet med att sälja EGT:s puttingsystem till golfshoppar, teaching professionals, specialbutiker inom golf och sportfackåterförsäljare.
YES! tar över distributionen med start 1 oktober, 2007.

Esoteric Golf Technology har tagits emot mycket väl bland professionella golfspelare – 165 tourspelare världen över använder systemet. Henri Reis, coach för Annika Sörenstam och Liselotte Neumann är en kontrakterad förespråkare. Det kompletta systemet innehåller Putting Guide Player, Path Finder och Square Triangle, som hjälper spelaren att påverka muskelminnet vid en korrekt puttingstroke. De tre träningshjälpmedlen säljs individuellt eller i paket, och då under namnet Putting Guide Pro Training System.

”Dessa träningshjälpmedel för puttning är ett utmärkt komplement till vår populära serie C-Groove putters”, säger Francis Ricci, VD för YES! Golf.

Fakta
Yes! Golf, startades av Harold Swash, känd som ”Den Europeiske Putting Doktorn”, när han introducerade den innovativa teorin om koncentriska grooves 1995.

Esoteric Golf Technology startades av Tomas Dahl 1999.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra öppnar tourbussen för kunder och vanliga golfare under Scandinavian Mixed

Förra året i maj rullade Cobras tour truck ut på vägarna för att bistå kontrakterade Cobra…