Hem Banor & klubbar Tiger Woods till Gävle?

Tiger Woods till Gävle?

Tiger Woods svärmor, Barbro Holmgren, blir ny landshövding i Gävleborg. Då börjar Gävle Golfklubb drömma, skriver Gefle Dagblad:.
– Det vore ju fullständigt otroligt om han kunde komma och spela på vår bana, säger golfklubbens ordförande Peter Axlund.

Och syftar förstås på Tiger Woods.

På en presskonferens i samband med utnämnandet sa Barbro Holmberg att hon förväntar sig besök på slottet i Gävle av svärsonen vad det lider.
– Jag skulle bli lite förvånad om det blir så att dom inte kommer och hälsar på… Och det är ju en lång resa för dem, så det blir säkert en längre vistelse i så fall.

Och detta skulle då bädda för att Tiger skulle testa banan i Gävle.
– Det är inte omöjligt, men det är ju upp till honom, sa Holmberg.

– Skulle det bli så vore det ju enormt stort, säger klubbens ordförande Peter Axlund till GD. Det skulle innebära en oerhörd uppmärksamhet förstås. Tiger är inte bara världens bäste, utan han har en speciell karisma som bara vissa människor har. För att vara på våra breddgrader har vi en väldigt bra bana och det skulle vara kul att se vad Tiger Woods skulle kunna göra på den. Skulle han hälsa på i Gävle kan det ju vara så att han bara vill vila och koppla av från golfen. Men måste han hålla sig i form för nån tävling…då vet man aldrig.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…