Hem Mode & konfektion De fick pris som årets svenska sportleverantör

De fick pris som årets svenska sportleverantör

Den 16 november arrangerades Habit Modegalan för elfte året, evenemanget som årligen lyfter fram och hyllar förebilder, inspiratörer och innovatörer från modebranschen.

Juryn lägger ned ett omfattande arbete på att studera de nominerade företagen och sammanträder tre gånger mellan april och augusti.

Nu får Daily Sports priset som årets sportleverantör. Juryns motivering lyder: ”Med ett inkluderande förhållningssätt till målgruppen och stor förståelse för återförsäljarnas behov har årets vinnare skaffat sig en ledande position i sin nisch. Årets Sportleverantör är en lagspelar som kombinerar skarpt affärstänkande med stort hjärta.”

– Jag ser det som ett kvitto på att vår 20-åriga satsning på kvinnliga golfare och motionärer verkligen fungerar. Samtidigt är jag oerhört stolt över att få leda ett företag med så många duktiga medarbetare, säger Daily Sports VD Ulrika Skoghag.

– Att vi får det här priset visar också att vi jobbar med en stor portion lyhördhet mot butikerna. Vi ser arbetet med dem som ett samarbete där man får både ge och ta för att nå målen.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Mode & konfektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Jordnära toner och djuriska mönster i Daily Sports höstkollektion

Daily Sports höstkollektion blandar jordnära toner och mjuka material med kontrastrika fär…