Hem Marknad & media Peak Performance öppnar butik på nätet

Peak Performance öppnar butik på nätet

Efter att tidigare i år ha lanserat en helt ny hemsida och öppnat sex nya butiker slår Peak Performance upp dörrarna till sin sjuttioförsta General Store. Den här gången på nätet.
Butiken öppnar måndag, 5 oktober och är tillgänglig för alla EU-länder där företaget är aktiva. Nätkunderna erbjuds ett brett urval från Peak Performance hela sortiment av aktiva kläder för skidåkning, träning och golf samt den senaste casualkollektionen.
– Vår online store blir ett steg i Peak Performance internationella expansion och gör varumärket tillgängligt för dem som vill handla när och var det passar dem bäst, säger Jonas Ottosson, VD på Peak Performance. Vi lanserar sajten nu då vi känner att marknaden är mogen och vi har utvecklat en e-handelslösning som lever upp till de höga krav vi har på service och funktion.
Plaggen levereras till dörren inom 48 timmar och priset är detsamma som i Peak Performance egna butiker (leveranskostnaden tillkommer).
Besökarna kommer under perioder även ges möjlighet att köpa limiterade specialkollektioner på hemsidan. Peak Performance har distribution i drygt 25 länder världen över, och öppnar ytterligare tio till femton butiken under det närmaste året.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…