Hem Marknad & media Niclas Fasth nya uppdrag – ambassadör för storsäljande elvagn

Niclas Fasth nya uppdrag – ambassadör för storsäljande elvagn

Motocaddy har tecknat ett avtal med sexfaldiga DP World Tour-vinnaren Niclas Fasth som varumärkesambassadör för att representera världens mest sålda elvagnsföretag.

Fasth kommer att använda Motocaddy M-TECH GPS elvagn, PRO 3000 och ett urval av tillbehör när han tävlar i årets Legends Tour-evenemang. Han kommer också att använda Motocaddy-produkter när han tränar och spelar i andra tävlingar.

Niclas karriär rymmer 11 proffssegrar – den senaste vid BMW International Open 2007. Han var en del av det. vinnande Ryder Cup-laget på The Belfry 2002.

Han hade också tre topp-10 Major-placeringar, inklusive en andraplats vid The Open Championship 2001 på Royal Lytham & St Annes, en 4:e plats vid 2007 års U.S. Open på Oakmont och en delad 10:eplats vid 2002 PGA Championship på Oak Hill.

– Att få en så välkänd europeisk golfspelare som Niclas att gå med i Motocaddy-teamet av ambassadörer är fantastiskt för varumärket och vi ser fram emot att se honom använda våra produkter på den allt mer populära Legends Tour och i olika andra turneringar runt om i världen, sa Motocaddys Marketing Director, Oliver Churcher.

Fasth
Niclas Fasth

– Möjligheten kom tack vare vår skandinaviska distributör, Mitoo Sports, och tillsammans kommer vi att kunna skapa spännande innehåll med Niclas att använda i vår tryckta och digitala marknadsföring, plus sociala medieplattformar.

Niclas Fasth kommer att använda Motocaddy när Legends Tour startar i Österrike 6 maj.

– Jag har hört så mycket om Motocaddy-vagnarna och ser verkligen fram emot att komma igång med dem på Tour på några tuffa banor i årets schema, sa han.

– De är verkligen ett globalt varumärke och det är fantastiskt att arbeta tillsammans med en partner som är så framåtsträvande i sitt tillvägagångssätt men som också kan hjälpa mitt spel. Jag har läst så mycket om hur att använda en elektrisk vagn inte bara kan hjälpa till med prestandasidan av ditt spel, utan även hjälpa till med hälsosidan.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…