Hem Banor & klubbar Här får alla yngre juniorer fritt medlemskap – vill sänka tröskeln till spelet

Här får alla yngre juniorer fritt medlemskap – vill sänka tröskeln till spelet

Juniorer på Ekholmsnäs

Ekholmsnäs Golf på Lidingö sänker ribban för traktens juniorer att börja spela golf – alla barn som är 12 år eller yngre och som bor på Lidingö, erbjuds fritt medlemskap i klubben.

Ekholmsnäs har redan en av Lidingös största och mest populära juniorverksamheter med över 300 barn och ungdomar. Klubbens juniorprogrammet inkluderar träning, läger samt nybörjarkurser där alla är välkomna att delta oavsett spelnivå.

I samband med att nya golfbanan öppnar 2023 kommer ytterligare steg tas för att sänka tröskeln för juniorer att komma igång med sitt golfspel.

– Vår ungdoms- och juniorverksamhet har under vår headpro Markus Andersson vuxit enormt senaste åren. Vi ska fortsätta utveckla vår juniorverksamhet och för att sänka tröskeln ytterligare erbjuder vi gratis medlemskap, säger Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö.

Ekholmsnäs firar 20-årsjubileum nästa år. Golfanläggningen öppnades 2003 och bestod då av en mindre driving range. Golfbanan anlades 2007 och sedan 2017 har klubben haft en bygg- och investeringsperiod som avslutas 2023. Träningsanläggning och närspelsområden har byggts om, klubbhuset renoverats, infrastruktur förbättrats och en helt ny golfbana byggs just nu.

– Vi arbetar hela tiden med att långsiktigt utveckla vår verksamhet och anläggning. Den nybyggda golfbanan tillsammans med vår träningsanläggning ger oss möjlighet att erbjuda våra medlemmar en komplett golfupplevelse i ett smart format som passar den moderna golfaren.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…