Hem Marknad & media Hotellkedjan satsar på inomhusgolf – installerar simulatorer på utvalda hotell

Hotellkedjan satsar på inomhusgolf – installerar simulatorer på utvalda hotell

Quality Hotel golfsimulator

Quality Hotel installerar toppmoderna golfsimulatorer på nästan samtliga sina hotell. Detta sker i samarbete med Indoor Golf Group.

Premiärspel blir det den 12 februari på Quality Hotel View i Malmö.

Näst på tur är Quality Hotel The Box i Linköping som öppnar upp för spel under mars. Under våren kommer Quality Indoor Golf att erbjudas på ett flertal av hotellen i Sverige.

– Som aktiv golfare vet jag hur viktigt det är att hålla igång spelet även under vinterhalvåret för att fortsätta utvecklas som spelare. Jag vet också som mamma att det senaste året varit en utmaning för att sysselsätta familjen i en tid då mycket av det som vi är vana vid att kunna göra numer är belagda med restriktioner. Därför är jag oerhört glad över att nu kunna kombinera det bästa från golfen med det bästa från en hotellupplevelse. Tillsammans med Indoor Golf Group så kan vi nu erbjuda god mat och dryck i samband med golfspel, säger Jenny Pieplow Benestam, VD för Quality Hotel View Malmö.

– Vi är mycket glada över vårt partnerskap med Quality Hotel. Det innebär att våra gemensamma kunder får tillgång till en inomhusgolfupplevelse i absoluta världsklass. Anläggningarna är i topp när det gäller miljö och service. Tillsammans kommer vi att kunna bjuda på en skön loungekänsla där man kan koppla ihop sitt golfande med dryck och förtäring med fokus på den perfekta upplevelsen och förbättrad golfteknik, säger Fredrik Wredmark, VD och grundare av företaget Indoor Golf Group.

Golfarna kan välja mellan 100 utvalda golfbanor och gästerna kommer att erbjudas särskilda golfpaket som kan innehålla boende, mat, dryck och spa.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…