Hem Banor & klubbar Ekerum Golf & Resort AB förvärvar Halltorp golfbana

Ekerum Golf & Resort AB förvärvar Halltorp golfbana

Ekerum Golf & Resort AB, ägare och operatör av Ekerum Golf & Resort, expanderar inom närområdet (Öland) och förvärvar grannbanan Halltorp golfbana.

– Förvärvet av Halltorp golfbana är ett led i den planerade utvecklingen av området där vi, tillsammans med Borgholms kommun, diskuterar byggandet av nya boendeformer, säger Ulf Eklöf, styrelseordförande och ägare på Ekerum.

Ägarna tror på golfen som reseanledning och Öland som destination.

Sedan Eklöf Invest tog över Ekerum Golf & Resort har det inte stått stilla i området. Det renoveras och byggs som aldrig för på Ekerum och nu tar de även över Halltorp golfbana.

Visionerna är högt satta. Ekerum skall bli Skandinaviens bästa golfresort. De planerade tillskotten av boende kommer att öka behovet att fler golfhål och med Halltorp golfbana kan det behovet mötas.

– Med Halltorps 9-hålsbana kan vi nu erbjuda konferensgolf, snabbare golf och ett inträde till golfen för alla i familjen. Vi blir nu en betydligt starkare golfresort, säger Martin Sahlberg, VD

– Vi är just nu inne i en renoverings- och utvecklingsperiod. Restaurang och lägenheter totalrenoveras och ute på Ekerums golfbanor byggs 3 hål om för ökad spelglädje, fortsätter Martin.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…